Dobrodošli u rubriku Upitajte stručnjaka!

Posebna rubrika Upitajte stručnjaka pruža Vam mogućnost da razgovarate s našim stručnjacima o nutritivnim potrebama i važnosti dodataka prehrani u periodu planiranja trudnoće, tijekom trudnoće i u periodu laktacije, postavljate pitanja o proizvodu PreMama duo i drugim općim smjernicama za žene koje planiraju trudnoću, trudnice i dojilje.

Napomena: Alkaloid d.o.o. zadržava pravo da na određena pitanja ne pruži direktni odgovor, već će uputiti korisnika na savjetovanje sa svojim liječnikom, a radi osiguranja zdravlja djeteta i majke.

Dr. sc. Vesna Gall

Specijalist ginekologije i porodništva
Voditeljica odjela Rađaonice u Klinici za ženske bolesti i porodništvo KBC Sestre milosrdnice u Zagrebu
Predsjednica Društva za Psihosomatiku u ginekologiji i porodništvu pri HLZ

Dr. sc. Vesna Gall već dugi niz godina brine o zdravlju trudnica, vođenju trudnoća te porođaja. Bavi se različitim poremećajima trudnoće. Prehrana u trudnoći je važna te će rado pojasniti i odgovoriti na Vaša pitanja.

Obrazac za sudjelovanje

Korisnik može sudjelovati u ovoj rubrici postavljanjem pitanja putem ispravno i potpuno ispunjenog Obrasca za sudjelovanje. Pitanje se šalje pritiskom na tipku Poslati. Prije nego što nastavite, pročitajte Uvjete korištenja i Politiku privatnosti za rubriku Upitajte stručnjaka . Organizator ove rubrike je Alkaloid d.o.o.
*obavezna polja
Izjavljujem da sam starija/i od 18 godina, pročitala/o sam i slažem se s Uvjetima korištenja rubrike Upitajte stručnjaka , te sam svjesna/tan i slažem se da će se određene vrste mojih osobnih podataka obrađivati u svrhu sudjelovanja u rubrici Upitajte stručnjaka. Dajem izričitu suglasnost za obradu takvih podataka pod uvjetima navedenim u Uvjetima korištenja za rubriku Upitajte stručnjaka.

Izjava korisnika: Svjestan sam da će Organizator štititi moje osobne podatke u skladu s primjenjivim zakonima i da će obrađivati moje podatke samo u svrhu sudjelovanja u rubrici Upitajte stručnjaka kako je definirano u Uvjetima korištenja. Potvrđujem da sam svjestan svojih prava (uključujući prava na povlačenje svog pristanka za upotrebu osobnih podataka) koje mogu provoditi u skladu s postupkom definiranim u Uvjetima korištenja. Svjestan sam da povlačenje suglasnosti ne utječe na zakonitost obrade na temelju pristanka prije povlačenja.

Informacije koje pruža rubrika Upitajte stručnjaka služe samo u informativne svrhe i ni na koji način ne daju profesionalni medicinski savjet ili upute za liječenje bilo kojeg zdravstvenog stanja. Korisnici bi trebali pitanja u vezi svog zdravstvenog stanja, lijekova koje uzimaju i drugih sličnih tema, postaviti svom liječniku.

Davanjem ove privole i ustupanjem osobnih podataka unosom u ovaj prijavni obrazac pristajem na obradu naprijed navedene e-mail adrese u marketinške svrhe - dostavljanje informacija, ponuda i promidžbenih materijala o proizvodima i/ili uslugama Alkaloida e-mail-om na naprijed navedenu e-mail adresu. Odjava je moguća u svakom trenutku. (Opširnije o upravljanju Vašim osobnim podacima možete pročitati ovdje .)

Budite bez brige, nemamo namjeru narušavati Vašu privatnost niti Vas uznemiravati dostavljanjem beskorisnih informacija kao niti slanjem učestalih poruka.